BROWS DAY 2


God morgon mina älsklingar! Mår så mycket bättre idag – även fast jag fysiskt har kvar rester av förkylningen känner jag att huvudet är tillbaka. Jag kan skriva utan att hela tiden haka upp mig och tappa ord vilket är väldigt skönt! Jag måste nämligen sitta med ett copy-jobb som halkat efter pga förkylningen.

Jag lovade ju att visa upp mina bryn lite bättre – visst är det snyggt?! Jag önskar nästan att dom hade stannat så och inte bleknat. Älskar ju markerade och mörka bryn. Nu måste jag undvika vatten och hudvårdsprodukter i en vecka(vilket komplicerar min rutin något) och får bara smörja med en specialsalva 2ggr/dag. Men det går så himla bra – jag slipper ju sminka dom;)

Bilden längst ner visar hur brynen såg ut innan jag bättrade på – ljuset är lite annorlunda men hoppas ni kan se ändå? Jag gör ju mina bryn på G Nails Eyes och dom är verkligen jätteduktiga, eller vad tycker ni!?

Priset för en brynpigmentering är 4900kr hos en Master och 3500kr hos en Artist men det som är bra är att påfyllningen som man gör med jämna mellanrum(olika tid för alla) kostar 1500kr om gör det inom ett år och om det sker inom två år kostar det 2500kr. Så det är en bra årlig underhållskostnad för att ha fina bryn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jättesnygga bryn! En kort fråga, du har säkert skrivit ut det tidigare men vad heter den ögonskuggan du har på dessa bilder? Lägger du samma även under ögat? det ser så snyggt ut och jag har letat efter den ’perfekta’ skuggan men inte hittat den ännu. Tack för en bra blogg.

    Helene 2018-11-17 10:11:46
    Svara
    • Svar på Helenes kommentar.

      Hej Helene, Tusen tack!!
      Den jag har här är faktiskt från en palette som jag skrev om på bloggen nyligen – den här: https://susannebarnekow.metromode.se/2018/10/31/camel-palette/
      Den är så himla fin! Annars är en favorit Maria Åkerbergs skugga i nyansen Shiney Amber. Den är lik den jag har på bilderna.
      Kram S:)

      Susanne Barnekow 2018-11-20 13:58:31
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!