Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN KOSMETISKA PIGMENTERING

Ja hörrni, jag gjorde mitt bästa med det jag hade haha. Förlåt för att mina filmer blir så kassa men tänker att det är bättre att jag lägger upp en dålig video här lite då och då istället för igen alls. Eller hur känner ni?! Jag vill ju att ni ska tycka det är kul att följa den här bloggen så det är viktigt att ni säger vad ni föredrar!:)

Som jag skrivit tidigare så gör jag min pigmentering på G Nails Eyes  och idag var jag hos gulliga Caroline. Den metod som man använder sig av heter PhiBrows, vilket bland annat innebär att man lägger mycket tid på att mäta allt till perfektion samt att behandlaren utgår alltid från det som ger det mest naturliga resultatet. Som ni vet är jag mer än nöjd efter varje besök!

Ni ser närmre hur det går till på filmen men det är bara att hojta till om ni har några som helst frågor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!