LS SKINCARE

Lernberger Stafsing har ju tidigare gjort sig kända för sina hårvårdsprodukter men nu lanseras en alldeles ljuvlig serie produkter för huden! Vet inte riktigt var ska jag börja?! Kanske med hur galet fina förpackningarna är eller med hur ljuvliga de olika konsistenserna är. Huvudingredienserna marknadsförs tydligt på förpackningarna och är inget mindre än effektiva och bra.

Konsistensen på serumen är lätta(som ni ser på min hand nedan) och absorberas snabbt av huden vilket gör det enkelt att applicera lager på lager.

En sak jag gillar är att dom doftar svagt men väldigt gott – inget starkt utan bara runt och mjukt – men det skulle kunna vara en negativ sak för personer med känslig hud då doften kommer från tillsatt parfym. Produkterna innehåller även en del andra naturliga ingredienser från till exempel citron som kan vara irriterande för huden. Själv känner jag ingenting än så länge utan dom känns väldigt snälla men ville ändå höja en liten varningsflagg för er som lätt får reaktioner.

Annan information är att allt produceras i Sverige och alla produkter är helt veganska, paraben-, sulfat- och silikonfria, ekologiska och är inte testade på djur.

Serien består just nu av 11 olika produkter och priserna ligger mellan 245kr och 645kr – vilket verkligen är superbra om man ser till vad man får. Min absoluta favorit än så länge är fuktserumet men jag gillar alla väldigt mycket!

Här(klick!) hittar ni hela sortimentet!

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!