Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SICK

Heej fina! Förlåt för dålig uppdatering men jag har blivit sjuk:/ Hade så sjukt ont i halsen hela natten och vaknade med feber. Har bara legat i soffan och sovit hela dagen med undantag av att jag varit tvungen att gå ut med vovvarna. Jag hoppas att jag kommer vara frisk imorgon och då ska jag bjuda på en massa härliga skönhetsnyheter. Så mycket spännande som trillat in nu! Puss så länge så ses vi snart igen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!