Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NOM NOM FÖR HÅRET

Har ni doftat på Sacha Juans produkter tidigare? Om ni inte gjort det måste ni göra det – dom doftar mycket men vansinnigt gott! Här ser ni två nya favoriter från varumärket, nämligen ett glansgivande och vårdande serum och en alldeles underbar hårparfym som även gör en massa andra bra saker för håret. Jag skriver lite mer om respektive produkt nedan!

Protective Hair Perfume – 405 kr(klick!)
Utöver att den här sprayen tillför en underbar doft till håret adderar den även fukt och UV-skydd samtidigt som den ger glans och gör håret mindre statiskt. Doften innehåller toppnoter av litchi och grönt äpple, ett hjärta av persika, rosor och ylang ylang samt basnoter av patchouli, cederträ och vit mysk. Ps. den kan även användas som en body-mist!

Shine Serum – 180 kr(klick!)
Det här är en silikonbaserad produkt som slätar ut och ger glans utan att tynga ner. Det reducerar även flyktighet och stärker kluvna hårtoppar! Även den här produkten innehåller den underbara signaturdoften så det är ett rent nöje att använda.

Det är inga nyheter så ni kanske har testat dom här tidigare – om ni har det, gillar ni dom? 

PST! Dom här kanske skulle kunna bli en väldigt fin julklapp?;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Hittar inte om du uppdaterat fraktionerad laser 🙂 hur det blev.
  Varför gjorde du den?

  Du som har en seriös behandlare i din närhet. Kan hon svara på vilket behandling på marknaden som är bra för fina linjer under ögonen. Finns ju plasma pen, HIFU, filler, ultra therapy m.m. Och man vet inte vem som talar sanning.
  Finns det något som funkar till ögonbrynslyft?
  ?
  Mvh Isabella

  Isabella 2018-11-08 09:37:03
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!