Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THROWBACK

God morgon mina favoriter! Hoppas ni haft en underbar helg? Jag har haft det så mysigt – i fredags var jag på middag på Tako med min älskling Clara, Lill och ett festligt gäng, i lördags var jag lagom trött och hade mys hela dagen och igår jobbade jag, hängde med syrran och flyttfixade i källaren. Har jag sagt att vi har sålt lägenheten förresten?!

Jag satt och kikade på mitt arkiv i november för ett år sedan och det var ju då vi köpte Archie. Tänk vad stor han har blivit, även fast han fortfarande är pytteliten. En sån liten gullnos – vår lille terrortax. Så roligt, träffade en man som hade en taxvalp på fem månader igår och han hade tydligen också fått smeknamnet ”terroristen” haha.

Nä nu måste jag hoppa iväg till bussen för jag ska släpa med mig båda hundarna till redaktionen på Plaza Kvinna!

Ses senare älsklingar – då bjuder jag på ett produkttips för håret.

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!