Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THICKENING HAIRCARE

Kommer ni ihåg att jag var på en pressfrukost för Revitalash Cosmetics för några veckor sedan? Där blev vi presenterade för några nya produkter – bland annat den här hårvårdsduon som består av ett schampo och balsam som är anpassat för tunt hår och verkar bland annat genom att vårda hårbottnen och förstärka hårväxten. Man ska nämligen låta både schampo och balsam sitta i under 1-2 minuter innan man sköljer av och verkligen fokusera på att massera in det i hårbottnen.

Doften är svag men behaglig och dom är väldigt härliga att använda – schampot löddrar ordentligt och balsamet är cremigt och drygt. Håret blir otroligt mjukt och fluffigt – jag verkligen älskar den här duon! Om det kommer påverka håret som växer ut vet jag inte än men jag ska fortsätta att använda det tills det tar slut.

Priset är väldans saftigt – 449 kr/st – men oj så härliga dom är!

Finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!