Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JUST NU; MITT BADRUMSSKÅP


Välkommen in i mitt badrumsskåp! Här ser ni några av mina favvisprodukter blandat med några nya – vissa som jag inte hunnit testa än. Jag skriver inte om alla här, vissa kommer det separata inlägg om längre fram, men jag går in på vissa som jag använder regelbundet eller redan hunnit skapa mig en uppfattning om! Hojta om ni har några frågor:)

BILD OVAN, FOKUS HYLLA 1
♦Medical Barrier Cream från Epionce längst till vänster ser ni ett nytt tillskott som är en reparerande och vårdande kräm som jag just nu använder på nätterna för att lugna och reparera min finniga och oroliga hud. Finns att köpa på Skincity!
♦Evy Daily UV Face Mousse(klick!) är ett effektivt och ultralätt solskydd som jag normalt sett använder dagligen. Nu när min hud är så oljig har jag dock bytt ut den mot produkten bredvid…
♦Super-Light Daily Wrinkle Defence från Paulas Choice som är perfekt när huden är oljig. Använder den är annars också men nu är den extra bra!
♦K-Ceutic från Dermaceutic (behöver jag väl egentligen inte presentera närmre?) använder jag ofta på natten när huden känns extra torr och fnasig men använder den även under ögonen som solskydd under dagen då jag lätt blir väldigt torr där.
♦Retinol 0.3 från Skinceuticals är en supereffektiv retinolkräm som jag just nu använder runt ögonen och på hals och dekolletage.
♦Pass på serumet från Dior för det har jag inte testat än!
♦Blemish & Age Defence är ett starkt serum som jag använder just nu för att få bukt med min dåliga hy och det har faktiskt fungerat bra i kombination med en massa lugnande, återfuktande och reparerande produkter.
♦Den här godingen från OLE H ska ni få mer info om snart:)

BILD OVAN, FOKUS HYLLA 1
♦Dragons Blood Micellar Cleansing Water från Rodial är en ny favorit bland rengöringsvatten som även verkar återfuktande, lugnande och minskar stora porer. Den har även ett ”tryck- dispenser” som jag älskar!
♦EGF Extra Refresh Essence från CliniCare är ett nytt serum som jag precis börjat testa och jag gillar det starkt! Det ger intensiv återfukning och lugnar huden.
Vinopure Blemish Control Infusion Serum från Caudalie är också ett nytt serum som ska motverka orenheter samtidigt som det återfuktar och lugnar huden. Doftar underbart och känns väldigt behaglig mot huden. Den här har jag använt dagtid den senaste veckan.
♦Superstart Skin Renewal Booster från Elizabeth Arden är en härlig produkt som skapar balans i huden och stärker dess naturliga försvar.
Calm Water Gel från Dermalogica är så härligt och bara sjunker in i huden och gör den återfuktad och lugn. Den senaste veckan när jag använt Blemish & Age serumet som är ganska starkt på huden har jag blandat den här, Superstart och serumet från Clinicare och adderat som första steg i min hudvårdsrutin. Snacka om en lugnande och återfuktande  hudboost!
♦Dermalift 5.0 Serum från Dermaceutic använder jag runt ögonområdet och den verkar på en massa bra sätt. Den stramar upp, skyddar, återfuktar och vårdar.
Revitalash Advanced Serum – ni vet nog vid det här laget att jag älskar det här serumet! Jag använder det varje dag på ögonfransarna för att dom ska bli långa, svarta och böjda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!