Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BODY FUEL DEO

Jag har blivit otroligt kräsen när det kommer till deodoranter och tycker det är få som fungerar och inte redan från början har en svett-likande doft. Jag har hittat en ny favorit från Kiehl’s som heter Body Fuel Antiperspirant Deodorant. 

Den utlovar upp till 48h skydd mot svett och dålig lukt och doftar svagt av mentol – det som är en extra härlig effekt är att den kyler armhålan. Jag skulle säga att man kan känna effekten i upp till en timme efter man applicerat – jag är ju ett mentolfan och älskar svalkande produkter så det kanske inte är så konstigt haha?

Den här är alldeles ny men finns att köpa på Kicks.se(klick!) och kostar 195 kr. Priset är ju kanske högt för en deo men den innehåller hela 75ml så den räcker länge!

Tycker ni att det är trist när jag tipsar om deos haha?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så bra tajming! Håller på att leta ihjäl mig efter en ny så ska testa denna.

  Fortsätt med liknande tips 🙂

  Lin 2018-11-06 16:08:07
  Svara
 • Nej inte alls, tycker sånt här är superkul. Man behöver det ju jämt och jag älskar att testa nytt 🙂

  Sofie 2018-11-03 10:58:45
  Svara
 • Verkligen inte, jag uppskattar dessa tips! Ska definitivt testa!

  Josefine 2018-11-02 11:25:06 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!