Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CREEK SIDE

Todiloo! Äntligen har jag varit på salong och fixat mina naglar. Har hanterat dom själv i ett par månader nu och det var hög tid att få dom ompysslade av ett proffs! Nu har jag börjat gå till den underbara salongen Qvi Si och idag var det gulliga Ida som gjorde mina naglar. Dom har något som heter Bio Sculpture Gel som man lägger som första lager och det är helt perfekt för mina naglar där vanligt schellack normalt inte håller. Det som är så bra med en här typen av gel är att den går att ta bort på ett enkelt sätt och man gör om det helt vid varje tillfälle. Alltså inte som vanlig gel där man bygger på. Kalasbra för mig!

Färgen är ett schellack och det applicerades ovanpå gelen – det kommer från CND och heter Creek Side – kände för något som ljusar upp i mörkret och ljusblå är ju min favoritfärg! Vad tycker ni? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!