Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CAMEL PALETTE

Nu har jag hittat ännu en palett som är en riktig fullträff i mina ögon! Den kommer från Natasha Denona och heter Camel Palett och nyanserna är helt perfekta. Det är en varm underton i alla vilket är det jag tycker blir absolut snyggast på mig och jag älskar mixen med två skimrande och tre matta. Med den här kan man skapa allt från en subtil vardagslook till en mer intensiv kvällslook.

Skuggorna smular nästintill noll, innehåller bra pigment och sitter som berget!

Den ska finnas att köpa på Sephora men hittar den tyvärr inte på hemsidan – annars finns den på varumärkets egen hemsida där den kostar 48dollar.

Gillar ni den? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!