WEEKEND & WEEK

Hej älsklingar! Hoppas ni haft en underbar helg!? Som jag berättat tidigare så går jag igenom en tuff period privat så känner mig generellt rätt energilös. I fredags var jag ute och åt middag på Bank hotell men blev så trött att jag var tvungen att gå hem vid 23 trots en massa kaffe – som sedan gjorde att jag inte kom ner i djupsömn på hela natten. Så otroligt dumt beslut att avsluta middagen med två koppar bryggkaffe och en dubbel espresso när man är megakänslig för koffein haha. Hade oavsett dålig sömn en väldigt mysig lördag i sängen med take-away och Netflix och igår var jag och gjorde pedikyr(tack gode gud för det), var på återbesök hos Sadie för min microbotox och jobbade ett par timmar.

Idag sitter jag på redaktionen och imorgon ska jag tillbaka till Bangerhead för att håret inte riktigt blivit så ljust som jag velat efter de senaste gångerna. På torsdag ska jag till Qvi Si och fixa mina naglar för första gången på väldigt länge – det blir verkligen katastrof när jag försöker mig på att ta hand om dem på egen hand haha. Däremellan är det en jäkla massa jobb som ska tryckas in. Nu vet ni lite status på mig – ska ni göra något kul?!

Håll utkik på bloggen senare idag för jag ska bjuda på ett tips som på ett enkelt sätt kommer addera en stilfull julkänsla i hemmet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!