VAD SKA JAG GÖRA IDAG?

Hej på er! Idag ska jag göra något väldans spännande – nämligen en kosmetisk pigmentering på läpparna. Det låter läskigt eller hur? Men det är verkligen inte det. Jag tycker att min läppkontur blivit så svag i färgen och såg av en slump så himla fina resultat när jag satt och skrollade på Instagram. Jag har googlat runt på olika salonger som gör det i Stockholm och landade på Gedin Studio som är specialiserade på permanent makeup. Det känns så tryggt då dom även erbjuder utbildningar inom permanent makeup på deras egen skola PMU Academy. Dom har inte så många bilder på just läppar men ni ser ett av Ulrikas jobb på en av bilderna nedan. Jag tycker att det blir så himla fint eller vad tycker ni?

Det ser så naturligt ut och tillför bara en nästan omärkbar kontur till läppen. Man kan även arbeta med att förbättra asymmetri och göra olika varianter –  jag har valt en kontur med en svag 3D skuggning. Alltså man fyller inte hela läppen.

Jag ska så klart ta före och efterbilder och visa er hur hela processen ser ut men tänkte att jag var tvungen att även visa er hur det kan se ut då dom flesta blir alldeles förskräckta när de hör att jag ska göra en ”tatuering” på läpparna haha .

Jag har samlat de finaste referenserna jag hittat och ni ser på bilderna vem som gjort dem.

Bilderna ovan har jag hittat på @testtattoo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!