INK LIP LINER

När vi ändå är inne och nosar på ämnet läpptatueringar så måste jag få visa upp dom här nya pennorna från Dior som heter Rouge Dior Ink Lip Liner. Ni vet ju redan att jag älskar Diors Lip Tattoo och här har ni ett liknande koncept fast det kommer i form av en pigmenterad läppenna, som bokstavligen sitter som berget.

Man kan ju fylla hela läppen men jag tycker spetsen är lite väl tunn för det, dock perfekt att kombinera med Lip Tattoo  som jämnt fyller ut läppen och återfuktar. Jag var otroligt försiktig när jag applicerade för jag märkte att ”jäklar vad den fäster!”. Jag drog liksom bort den efter varje streck så att det skulle suddas ut lite. Ni ser intensiteten på min hand! Jag vet inte om det är något fel på 325 färgen (som annars är en solklar favorit) för den blir väldigt svag om man jämför med dom andra. Den kommer i 15 olika färger och om man är ute efter en färg som sitter som berget så är det här läppennan för dig!

Den kostar 300 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Har ni testat eller blir ni sugna på att testa?!

Ni ser ändå hur snyggt det blir!? Jag har som sagt inte fyllt hela läppen utan bara dragit ut den. VARNING för röda fingrar dock så tips är att använda en tops istället haha. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!