SLIP SLEEP MASK

Äntligen fredag eller hur?! Jag måste erkänna att jag blivit extremt ljuskänslig när jag sover och har sedan ett par år tillbaka använt mig av en sovmask så fort det blivit ljust ute. Jag vaknar direkt och då drar jag på mig masken som alltid ligger på mitt nattduksbord och sen kan jag somna om igen. Jag har gått igenom många olika kan ni tro, det är ofta något som är fel, antingen är den för stor eller för liten, för tight eller lös i bandet eller så är materialet inte bekvämt. Jag har en som jag älskar från Chanel som är i silke men den är egentligen lite för liten och nu har den tyvärr blivit dålig i bandet så den glider av hela tiden.

Tror ni jag blev glad när jag fick det här utskicket med en sovmask i silke?! Silke är ju det bästa man kan ha mot huden, det blir liksom ingen friktion som det kan bli mot andra tyger som därmed kan skada huden. Den här är lagom stor, sitter åt perfekt och är i 100% silke – helt fantastisk!

Jag har hittills bara hittat den på Net-a-Porter(klick!) och där kostar den ca 500kr. Om det inte är en present till dig själv så kan det här vara ett perfekt julklappstips, vem hade inte blivit glad för den sån här lyxig sovmask – perfekt att ha med på resan också när man vill ta sig en tupplur. Den finns i 8 andra färger också om man inte föredrar rosa.

Använder ni sovmask och skulle ni slå till på en sån här?! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Använder alltid en! Kan rekommendera den från Skincity – i siden, sitter perfekt och man får med en kylkudde som man kan kyla och stoppa i masken när ögonen känns trötta.

    Sofie 2018-10-19 19:57:42
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

      Hej Sofie! Härligt att höra:) Har fått tips om den från andra håll också så ska definitivt testa den och gud så smart med kylkudden – tusen tack för tipset!! Stor kram S

      Susanne Barnekow 2018-10-22 15:13:02
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!