GAMMAL INTERVJU

Jag hittade en gammal intervju som Metro Mode gjorde med mig när jag började blogga – så spännande att läsa den då jag skrev mina svar för 1,5 år sedan. Inte så mycket som ändrats mer än att jag numera har två hundar och att jag inte är riktgt lika besatt av popcorn haha. Har ni läst den här tidigare förresten?!

Berätta lite om dig själv!
– Jag kommer ursprungligen från Båstad i Skåne och är fortfarande en liten lantis i blodet, även fast jag bott i Stockholm i snart 10 år. Jag bor tillsammans med min älskade lilla hund och nyblivne man på Östermalm och lever min dröm som skönhetsredakör på ett av Sveriges största magasin, Plaza Kvinna. Jag är en riktig nörd när det kommer till mina stora intressen, det vill säga skönhet, djur och natur – jag får inte nog, haha. Det är så svårt att komprimera sig själv i en kortare text så ni får helt enkelt hoppa in och läsa min blogg!

 

Vad kommer du bjuda på i din blogg?
– I min blogg delar jag främst med mig av min skönhetsspäckade värld men ni får även en stor dos av mitt vardagliga liv – ni kommer kunna läsa om allt från spännande produkttips och nya behandlingar till träning, resor och vad jag äter till lunch.

 

Berätta något dina läsare inte vet om dig?
– Hmm, försöker tänka på vad jag inte berättat om i bloggen än. Jag har tidigare arbetat som bartender och hästskötare. Sen kanske inte så många vet att jag är en riktig enstöring som behöver väldigt mycket egentid. Jag är en otroligt känslig person – mot allt verkligen – inte bara känslomässigt utan även mot andra faktorer, så som stickiga material, alkohol och sömn. Jag är en riktig klenis som väldigt lätt slås ur balans. Jag är ganska duktig på att måla. Jag älskar fiskbullar, inte så charmigt kanske, det luktar inte så gott. Och POPCORN, jag kan inte förklara hur mycket jag älskar popcorn!!

 

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
– Jag börjar med att ge min man en puss och sen myser jag massor med min lilla hund. Därefter fixar jag ett glas ljummet citronvatten och en matcha- eller kaffe latte på mandelmjölk. Sen dricker jag det samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon, sminkar mig, bloggar och läser mail. Sen går jag ut en sväng med hunden, därefter sätter jag mig framför datorn och jobbar samtidigt som jag äter frukost. Jag brukar även lägga någon timme på att fotografera material till bloggen. Vid lunch kanske jag springer i väg på ett pressevent, innan jag sätter mig och jobbar igen. Och på kvällen hoppar jag antagligen iväg och tränar Barre, Bionic eller går en långpromenad med någon kompis. Sen äter jag middag med min man. Jag sitter ofta med datorn i famnen och jobbar ända fram tills jag måste nattkissa hunden och hoppa i bingen.

 

Du är ju grym på hudvård och skönhet! Har du något lite otippat tips för en välmående hy?
– Jag vet inte om det är så otippat och det är inget roligt svar men en välmående hud kommer verkligen inifrån. Om insidan mår bra lyser det igenom – försök hitta en fungerande balans mellan stress, träning, kost och vila. Man ska inte glömma att många hudproblem grundar sig i att våra magar fungerar dåligt, så se till att vara snäll mot den. Sen måste jag också tillägga att det är väldigt viktigt att du använder hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hud. Och sist men inte minst: A-vitamin (retinol) och solskyddsfaktor!

 

Vilka tre skönhetsprodukter är dina måsten i vardagsnecessären?
– En retinolprodukt (A-vitamin), solskydd och min mineralfoundation.

 

Vad gör dig riktigt förbannad?
– När människor saknar empati och är elaka mot andra människor och framför allt djur. Det gör mig så arg att jag kokar! Jag blir även riktigt arg på förpackningar som är svåra att öppna, haha.

 

Vad får dig att skratta?
– Jag älskar roliga djurklipp och humor som kanske inte är uttalat rolig. Sen får mina vänner, familj, hund och man mig att skratta hela tiden.

 

Vad ser du fram emot nu i vår?
– Jag ser främst fram emot att det ska bli ljusare och varmare. Sen är jag så klart väldigt peppad på att få blogga här på Metro Mode! Jag ser även väldigt mycket fram emot alla spännande skönhetslanseringar som är på väg – jag hoppas på något revolutionerande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!