VÅR LÄGENHET

God morgon älskade ni! Alltså herregud vad mycket det är när man ska sälja och flytta…man glömmer lite hur jobbigt det är. Det måste vara så otroligt rent utan en endaste onödig pryl framme. Jag tyckte inte jag hade så mycket saker men blev chockad över hur mycket vi var tvungna att plocka ner och ställa i källaren. Flera flyttkartonger med saker haha. Även fast det är jobbigt är det samtidigt skönt att få lite rensat! Vi hade ju fotografering i veckan och nu har vi fått en förhandsvisning redan imorgon och har flera resten av veckan innan stora visningen på söndag och måndag, så ”hjälp” haha.

Om ni märker att det är lite glesare på bloggen just nu är det för att mitt liv är väldigt kaosigt med jobb, flytt och visningar av lägenheten. Det blir helt enkelt svårt för mig att få ihop tiden och rent praktiskt skapa material, den här veckan är också två hela dagar som är dedikerade till Plaza Kvinna med en redaktionsdag och en konferensdag på Yasuragi. Men jag ska så klart göra mitt bästa för att leverera inlägg till er och det kommer snart upp ett som innehåller en helt enastående hårprodukt:)

Tänkte att ni kanske ville se hur lägenheten ser ut nu så här kommer några jag plockat ner från mäklarsidan, ni hittar samtliga bilder här ⇒BlumenthalHoffman.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!