Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TEETH

Jag har blivit så otroligt noga med mina tänder efter jag gjorde min Invisalinetandställning hos Aqua Dental – gud vad jag rengör och borstar haha. Och jag är så himla nöjd med resultatet, idag känns det konstigt att jag haft så sneda tänder som jag hade tidigare. Idag var jag hos min tandläkare Alexander Aresdahl, han är verkligen bäst! Har är så proffisig och har ett väldigt bra estetiskt öga. Jag har en liten flisa som gick av på min vänstra tand(på bilden) för en massa år sen som jag lagar med jämna mellanrum och idag var jag där och fick den lagad, plus att vi gjorde en 3D scanning på hela mitt bett, så coolt, för att beställa nya sovskenor – då Archie bitit sönder den jag hade.

Ni ser hur snyggt Alexander har lagat det? Och ni ser också hur torr och risig min hud är nu…den är i sån obalans.

Hur sköter ni era tänder? Använder ni tandtråd varje dag och går ni på årlig koll? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!