Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOOSTER DROPS

Jag gillar verkligen konceptet av boosters och nu är det många märken som adderat det till sitt sortiment. Det är perfekt att tillsätta när man till exempel vill punktbehandla, boosta huden under en kortare period eller om man bara vill tillsätta någon ingrediens eller funktion till sin vanliga hudvårdsrutin.

Rodial lanserar nu tre nya boosters – man kan välja mellan kraftfullt föryngrande Retinol, återfuktande och återuppbyggande Collagen eller exfolierande Glykolsyra. Som ni ser så har jag testat glykoslyran och det kom passande efter jag lagt upp mitt inlägg om syror för nu vet ni ju exakt vad den gör för huden, eller hur? 🙂 Om ni missat det kan ni läsa den här(klick!). 

Den är i alla fall väldigt kraftfull så man behöver bara ett par droppar – du använder den på kvällen och när du vaknar på morgonen kan du se hur den arbetat under natten. Den känns uppstramad och ren med en massa ny lyster. När jag använt den har jag bara kört den med K-Ceutic ovanpå för att inte det ska bli för mycket.

Man ska bara använda den 2-3ggr/veckan men jag skulle säga mer sällan om du har känslig hud.

Brukar ni använda er av boosters? Vilka/vilken i såna fall? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!