Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULKLAPPAR?

Det är ju ett tag kvar till julafton men jag har redan börjat få en massa utskick med julkit och beautykalandrar från PR-byråerna. Och jag kan skvallra om att det kommer finnas så mycket fint när det är dags att handla årets klappar.

Jag tänkte uppdatera er med de finaste jag hittar så att ni får lite inspiration och först ut är det är otroliga kitet från Kicks.se.

OVAL MAKEUP BRUSH KIT
Alltså WOW! Om jag fått det här hade jag blivit galet glad! En kollektion som består av 8 olika borstar som täcker alla behov – allt från bas till ögon. Personligen älskar jag den här typen av makeupborstar som både är superbra och så roliga att arbeta med. Kostar 699 kr.

Vad tycker ni, är det för tidigt att komma med julklappstips och är det här något ni skulle önska er eller ge bort? 


 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!