Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

38 ºC VOLUMIZING MASCARA

Här hörrni, har ni min nya favoritmascara! Den jag skvallrade om i mitt tidigare inlägg. Den kommer från Sensai och heter 38ºC Volumizing Mascara. 

Här tycker jag inte att det är lika mycket problem med produktöverskottet faktiskt, den lägger sig vackert runt fransarna som blir långa, separerande och glänsande svarta. Formulan är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38°C. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det där med sebum fungerar för den kan kladda av sig lite när dom undra fransarna nuddat huden. Men för övrigt sitter den superbra och är enkel att tvätta bort!

Den gör sig inte lika bra på bilderna som jag upplever den att vara.

Som sagt en ny favvis!

Den enda som är negativt är priset, 375 kr(!), men om man känner att man vill unna sig något fint så finns den att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!