Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASHES

Jag får fortfarande väldigt många frågor om mina fransar så jag tänkte att jag informerar lite mer om serumet jag använder till både fransar och ögonbryn – nämligen Revitalash Advance. 

Vissa av er kanske har använt det tidigare men det togs bort från marknaden under flera års tid – Athena Cosmetics, tillverkaren av RevitaLash – vann dock nyligen ett domstolsöverklagande av ett felaktigt försäljningsförbud från Läkemedelsverket. Förbudet hävdes av domstolen, så nu har konsumenterna i Sverige rätt att köpa samma RevitaLash produkter som under hela tiden har varit tillgängliga för andra konsumenter i hela EU.

Produkten är alltså säker och finns att köpa bland annat på Eleven(klick!) och Kicks(klick!). Jag kan inte vara mer glad för det här är en av få produkter som verkligen fungerar, det är REN MAGI! Jag har inte märkt någon typ av känslighet och effekten blir att fransarna blir mörkare, tjockare, längre och mer böjda. Jag använder just nu ögonfransserumet även till brynen men det finns ett som är avsett för just brynen.

Produkten är även allergivänlig, icke-irriterande, godkänd av hudläkare och ögonläkare, kliniskt testad samt ej testad på djur.


Till vänster är penseln för fransarna och till höger för brynen.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Upplever du att du får samma fina resultat på brynen när du använder fransserumet, eller blir det bättre med det avsedda brynserumet? Skönt att slippa köpa två produkter om man vill prova XD

  Carin 2018-10-09 19:52:05
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Hej Carin, Det är exakt samma produkt i så du kan använda samma! Jag gör det just nu. Det är bara själva penseln som är annorlunda:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-10-10 10:10:26
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!