Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLA

Äntligen fredag, eller hur?! Har inte hunnit lägga upp något idag, har nämligen varit på möte och nu ska jag springa på mitt nästa på NK. Sen ska jag sätta mig med alla mail och bloggen. Har så mycket roligt på gång och tror ni kommer tycka att det är nästan lika roligt som jag gör. Den här veckan har verkligen kört slut på mig helt och hållet, jag kan inte vänta på att jag får slå ihop datorn och stänga av ett par dagar. Ska ni göra nåt skoj i helgen? Jag tänkte ta det såååå lugnt…hoppas nästan att stormen kent(eller vad han nu heter) kommer hit och gör så att man inte kan gå ut haha. Puss så länge och ses snart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!