Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TANKAR KRING SAMARBETEN

God morgon finingar! Nu ska jag snart springa iväg till redaktionen men tänkte hinna dela med mig av några tankar kring samarbeten. Jag insåg att jag aldrig skrivit om hur jag ställer mig inför och hanterar betalda samarbeten och det är en viktig sak att lyfta mer er tycker jag!

För mig är den här bloggen en ventil där jag kan visa upp och tipsa om en massa härliga skönhetsnyheter, behandlingar och annat skönhetsrelaterat material jag stöter på i min vardag och arbete. Jag tycker att det är så roligt att kunna göra det, framför allt för att jag själv älskar att få diverse skönhetstips från er läsare, mina vänner och kollegor samt andra influencers. Och tänk vad mycket bra information jag får när jag träffar så många kunniga människor i branschen!

För det mesta skriver jag om produkter och skönhetsbehandlingar för att jag genuint vill dela med mig av bra tips men ibland gör jag även betalda samarbeten. När jag får förfrågningar gör jag alltid en utvärdering – tycker jag att det är en produkt eller varumärke som jag personligen kan stå för och verkligen gillar? Ibland händer det att jag inte alls tycker det och då tackar jag NEJ – inga pengar är värt det förtroende jag vill att ni läsare ska känna inför det jag delar med mig av här på bloggen.

Sen kommer ju andra förfrågningar som känns alldeles klockrena, där jag redan är ett fan av varumärket och dess produkter! Då blir det naturligt för mig att skriva om och jag skulle aldrig tipsa och skriva om en produkt jag personligen inte tycker om.

Jag tycker det är viktigt att ni vet om det här så att ni inte upplever att jag ”säljer ut mig” på något sätt. Jag försöker ha en balans där det känns bra i magen samtidigt som att jag kan få en liten ersättning för all den energi, tid och arbete jag lägger ner.

Jag hoppas inte ni tycker att mina samarbeten spammar – det är så svårt att veta hur ni ser på det och jag skulle bli jätteglad om ni ville dela era åsikter?!:)

Stor puss och kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!