Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOURCE ESSENTIELLE

Kommer ni ihåg att jag var i Paris i våras med L’Oréal? ? Det var då de presenterade sin nya fina hårvårdsserie, Source Essentielle. Jag behöver väl knappast berätta för er hur fina jag tycker dom här förpackningarna är, eller snarare innehållet i dem!? Serien består av de två håroljorna på bilderna, tre olika schampon, två balsam och en inpackning.

Dofterna är underbara och jag tycker att känslan och resultatet är härligt, dock ingenting som var överväldigande – bra och härliga produkter helt enkelt! Håroljorna är väldigt dryga, du behöver bara några droppar, annars kan håret kännas lite oljigt.

Jag gillar stark att du kan fylla på flaskorna på din frisörsalong, vilket sparar lite på miljön.

Har ni testat någon produkt och vad tycker ni i såna fall? Alltid kul med nya naturliga produkter tycker jag!

Priserna ligger på 219-359kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!