Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Hej mina älsklingar! Hoppas ni haft en underbar helg – jag har faktiskt mått ganska dåligt och mest legat och vilat i soffan. Med undantag av några lugna hundpromenader. Jag var även tvungen att stanna hemma från min bästis fest i fredags vilket så klart var supertrist. Ibland vill inte kroppen samarbeta bara helt enkelt! Men det är ju inte bara negativt, det kan vara ganska skönt att bara få ligga hemma och sträckkolla serier också eller hur? Är fortfarande inte helt kry men jag kämpar på haha. Dricker en massa te och tar det lite lugnare än vanligt.

Trots min lilla sjukdipp så har jag samlat på mig en massa spännande skönhetsnyheter att visa upp för er, så håll utkik på bloggen! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!