Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Hej mina älsklingar! Hoppas ni haft en underbar helg – jag har faktiskt mått ganska dåligt och mest legat och vilat i soffan. Med undantag av några lugna hundpromenader. Jag var även tvungen att stanna hemma från min bästis fest i fredags vilket så klart var supertrist. Ibland vill inte kroppen samarbeta bara helt enkelt! Men det är ju inte bara negativt, det kan vara ganska skönt att bara få ligga hemma och sträckkolla serier också eller hur? Är fortfarande inte helt kry men jag kämpar på haha. Dricker en massa te och tar det lite lugnare än vanligt.

Trots min lilla sjukdipp så har jag samlat på mig en massa spännande skönhetsnyheter att visa upp för er, så håll utkik på bloggen! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson