COLD PLUNGE


Aaah, tänk dig känslan av att ta ett svalkande dopp när du är riktigt varm. Eller när du får dricka ett iskallt glas vatten när du är otroligt törstig – lite så känns det när du applicerar Ole Henrikssens Cold Plunge Pore Mask. Nu tänkte jag berätta lite mer om min nya turkosa hudälskling!

Hur fungerar den? Masken fungerar genom att dra åt sig gifter, reglera oljeproduktionen(i upp till 8h) och minska uppkomsten och synligheten av porer. Ingredienserna består bland annat av:

* dunört och fjällskära, som lugnar, ger matthet och förfinar porer.
* AHA(exfolierar, återfuktar, motverkar pigmentering och ålderstecken)
* BHA (exfolierar, verkar antiinflammatoriskt samt löser upp talg och behandlar pormaskar och acne)
* Green Fusion Complex och nimfröolja ger näring åt huden.

Hur upplever jag den? Den turkosa leran är skönt krämig och intensivt svalkande mot huden. Man ska bära masken i 10-15 minuter och den svalkande känslan avtar inte med tiden. Efter en stund hårdnar den något och nästa steg är att man ska tillsätta vatten och massera upp ett lödder som avlägsnar överflödig olja och ojämnheter. Nu till det bästa – resultatet. Herregud vad fin huden blir! Porerna blir verkligen mindre och man får en väldigt fin och glowig hud. Jag skulle säga att den är perfekt att använda innan man ska ut och vill ha en perfekt canvas att applicera makeup på.
Grundläggande passar den nog bäst för fet- och blandhud men tror ändå att de flesta skulle kunna använda den med jämna mellanrum – för att rensa upp och exfoliera huden på ett skonsamt sätt.

Den kostar 485 kr och finns bland annat att köpa hos kicks.se samt på Ole Henrikssens hemsida här(klick!). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!