Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESTYLING SPRAY

Ooooh vad jag gillar lyxiga hårmärket Oribe – blir alltid lika exalterad när dom lanserar nya produkter. Här ser ni en nykomling jag fastnat stenhårt för! Det är en så kallad restyling-spray som ska fungera genom att förlänga hållbarheten på din frisyr och på något sätt återaktivera gårdagens produkter. Plus att den skyddar mot värmeskador(upp till 230°C), stärker samt tillför näring.

Den doftar underbart och sprayen är perfekt finfördelad – jag använder den dagligen och brukar spraya både på fuktigt hår innan värmestyling och ovanpå mitt stylade hår för att tillföra fukt och lätt stadga.

Tycker ni att det låter bra?! Det fulla namnet är Gold Lust Mystify Restyling Spray och priset ligger på 499kr. Finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!