Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST; ÅTERFUKTANDE SHEET MASKS

Nu var det dags för ännu ett minitest och den här gången är det återfuktande sheet masks som testats! Alla tre är nyheter vilket gör det lite extra roligt.

Belif, Moisturizing Bomb Sheet Mask, 75 kr. Betyg: 4,5/5
En mask som även innehåller rengöring och fuktcreme. Den mjuka bomullsmasken har en bra passform och känns väldigt behaglig mot huden. Förpackningen innehåller riktigt med serum och effekten blir en mjuk och intensivt återfuktad hud. För oss torrisar ger fuktcremen en extra boost, men kan upplevas något kladdig. Bäst att använda på kvällen!

The Oozoo, Face In-Shot Hydrolift Face Mask, 95 kr. Betyg: 5/5
Här adderar man det aktiva serumet genom en spruta, vilket är en rolig extradetalj! Man bjuds på otroligt mycket serum, som doftar svagt men ljuvligt av lilja, och den tunna microfibermasken har väldigt bra passform. Efter användning – när all produkt baddats in och absorberats(vilket tar en liten stund) är huden plumpad och återfuktad med en helt ny lyster!

Doctor Babor, 3D Hydro Gel Face Mask, 144 kr. Betyg: 3/5
Den här tvådelade masken är tillverkad i en så kallad hydro gel och har en ovanligt bra passform. Den transparenta gelmasken är behagligt kylande mot huden och är en ren njutning att bära. Efteråt känns huden mjuk och lugn men tyvärr uppnår vi inte samma nivå av återfuktning som med dess utmanare, vi saknar helt enkelt en större mängd serum i förpackningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!