Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FELINE ELEGANCE

God morgon finisar!  Idag sitter jag på redaktionen och det är mycket att lämna till det här numret, det är nämligen vår årliga anti-age utgåva och jag skriver på en artikel utöver mina vanliga sidor.

Nu till en helt annan sak – en ny mascara från Helena Rubinstein vid namn Lash Queen Feline Elegance – som jag tänkte göra en liten review på!

Det som är lite speciellt är att skaftet som själva borsten sitter på är väldigt flexig – man kan alltså böja den en bra bit – och sen är borsten böjd och avsmalnad.

Jag älskar att arbeta med den då den tunna spetsen gör det lätt att komma åt alla fransar och jag gillar flexibiliteten. Den ger ju väldigt mycket volym och jag kan tycka att det ibland kommer lite väl mycket produkt på borsten vilket gör att den kan klumpa sig lite.

Det är i och för sig ett problem jag upplever med många nya mascaror och att det blir bättre när man använt dem ett tag. Men förstår inte varför det ska vara så svårt att lösa så att borsten blir lagom täckt med produkt när man drar ut den. Eller det kanske bara är jag som upplever det här problemet haha?

Formulan är kalas, den är hållbar och landar mjukt på fransarna. Plus att den är lätt att tvätta bort!

Om man bortser från att det kan bli liite klumpigt om man inte är försiktig med applicering så gillar jag den skarpt och jag kommer fortsätta använda den!

Priset ligger runt 350kr och än så länge har jag hittat den här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!