VERSO AW NEWS

Hej på er! Hoppas att ni har haft en underbar tisdag än så länge! Här ser ni tre produktnyheter från svenska hudvårdsmärket Verso.
Två av dem är inriktade på oren/acne hud och sen lanseras även ett micellärt rengöringsvatten – jag skriver lite kort om dom nedan.

Micellar Water(340 kr)
Ett rengöringsvatten som effektivt tar bort smuts och makeup och har en lugnande effekt på huden samtidigt som fuktbalansen bevaras. Den är nästintill doftfri men har ändå en svag, behaglig doft. Innehåller bland annat niacinamid och gurkmeja(antioxidant).

Acne Deep Cleanse(400 kr)
En exfolierande ansiktsrengöring med hög koncentration av anti-inflammatorisk salicylsyra som går ner i porerna och löser upp överskottssebum och döda hudceller. Innehåller även niacinamid, gurkmeja och portulaca( rengörande, lugnande, mjukgörande antioxidant). En dryg gel som är härlig att använda!

Blemish Fix(850 kr)
Blemish Fix förebygger och motverkar kvisslor och blemmor. Den löser upp överskottssebum och orenheter i porerna, minskar sebumproduktionen och motverkar eventuell irritation. Verkar även genom att motverka ålderstecken som fina linjer och rynkor samt bidrar till en jämnare hudton. Innehåller Retinol 8(stabiliserat a-vitaminkomplex), niacinamid, gurkmeja och portulaca(se ovan). Den här produkten är en tunn gel som snabbt absorberas av huden och går kalasbra att addera till din vanliga hudvårdsrutin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!