Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINIINTERVJU MED MIG SJÄLV

Hej på er! Det blev en sen andra uppdatering idag men har haft helt sjukt mycket att göra. Jag tänkte slänga upp en liten miniintervju med mig själv, är det helt galet eller haha? Jag hade ju gärna haft en frågestund där ni får ställa era frågor till mig här i bloggen också, skulle ni vilja det? 🙂

Senaste beautyinköp? 
Revitalsh Advance ögonfransserum som jag beställde från Bangerhead.

Har du någon skrivbordshjälte? 
Jag är ju ett stort fan av ansiktsmistar och det är ju verkligen en riktig hjälte på skrivbordet. Just nu är det Calming Lavender Mist från Kora Organics som räddar min hud från uttorkning.

Senast använda ansiktsmask?
Moisturizing Moon mask från Glossier som återfuktar, jämnar ut hudtonen och lugnar huden. Superhärlig mask som fick sitta på hela kvällen.

Måste ha produkt efter sommaren?
Fukt, fukt, fukt och lätt exfoliering. Min hud känns ganska torr så jag arbetar med lätta syror och fukt i form av masker och serum.

Skönhets – gulity pleasure?
Det måste nog bli att klämma pormaskar. Jag vet att det är så dåligt men klarar inte av att se dom där. Tror även att det har en viss avstressande effekt på mig haha.

Bästa tips att förvandla vardagsmakeup till fest?
Om jag inte får gör om min makeup utan bara addera skulle det bli att lägga lite extra fokus på ögonen. Kanske addera en svart kajal eller lite mörkare ögonskugga. Om jag får göra om min makeup så är skillnaden att jag lägger väldigt mycket mer fokus på att få till en perfekt bas.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!