Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA POJKAR


Idag var jag ju hos veterinären och vaccinerade mina pojkar och jag har börjat gå till Giulia som är så himla duktig och har så bra hand med hundarna. Hon har även två egna som verkligen är vääärldens finaste vovvsingar. Giulia gör allting förutom att operera så det är väldigt smidigt att slippa gå till en dyr klinik bara för att göra en snabb koll eller om man behöver få ett recept utskrivet. Det här har liksom förändrat mitt liv känner jag haha.

Giulia brukar vara på Hundbutiken på Runebergsgatan 5 men hon gör även hembesök i innerstan – så om man har en rädd hund eller katt så kan man stanna kvar i hemmets trygga rum. Casper är ju snart 14 år så han är väldigt stel och okar inte gå så långt – nu skrev Giulia ut en typ av smärtstillande som jag ska testa ge honom i 10 dagar och sen utvärdera om vi ska fortsätta. Allt för att ens små skruttar ska må bra eller hur?

Lite kul att veta – är det någon av er som också har något husdjur? 🙂

Om man vill komma i kontakt med Giulia kan ni nå henne på 0763-381338 och ni hitta även henne på Instagram @giulia_stadenshemveterinär.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!