GRÖNVITA DUSCHFAVORITER

Det blev mycket produkttips i bloggen idag och näst på tur är två underbara duschprodukter för kroppen! Tidigare har jag inte tänkt så mycket över vilken duschprodukt jag använt men har märkt att det gör så stor skillnad, både för huden och upplevelsen. Jag skriver lite mer om mina grönvita favoriter nedan.

Elemis Sea Lavender & Samphire Shower & Bath Milk(300ml) är en alldeles underbart krämig och dryg mjölk som doftar magiskt. Den skummar en hel del vilket jag tycker adderar till helhetsupplevelsen. Mjukgör och återfuktar huden genom bland annat sheasmör och havssalt. Gör ett mindre hål i plånboken men den är som sagt dryg – kostar 445 kr och finns att köpa här(klick!). 

Björn Axén Organic caring Bergamot & Vanilla Body Wash(250ml) är en ekologisk duschgel som är framtagen för torr hud. Den innehåller återfuktande och mjukgörande Aloe Vera och kallpressade oljor från Bergamott, vanilj och kardemumma. Ett plus för att även förpackningen är klimatkompenserad och att den inte innehåller någon syntetisk parfym. En underbar rengöring som löddarr fint och doftar jättegott! Priset är 155 kr och finns att köpa här(klick!).  Den finns även i doften Energizing Orange som också är supergod!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!