Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG ÄPPELSMULPAJ


Det här inlägget skiljer sig ju lite från mina vanliga inlägg men tänkte bara dela med mig av ett så satans gott höstrecept – som man kan mumsa på med gott samvete! Har redan gjort två stycken den här veckan haha. Det är en nyttig äppelsmulpaj och här kommer receptet:


1. Börja med att sätta ugnen på 160C och smörj din form med lite kokosolja. Hacka äpplen(helst svenska äpplen, dom är nämligen galet goda just nu) i tunna skivor och ös på en massa kanel- blanda ordentligt så kanelen täcker alla äpplen. Lägg äpplena i formen och ställ in i ugnen medans du fixar med smulpajsdegen.


2. Mixa ihop smulpajsdegen genom att blanda 1dl ekologiska havregryn, 1dl mandelmjöl, 1msk raw honung, 1/2 msk Ghee (om man vill ha helt vegan så kan man hoppa över det och byta ut mot kokosolja), 1 1/2 msk kokosolja. Bland ihop ordentligt!


3. Strö sedan ut smuldegen över de ljumna äpplena och ställ in i ugnen i 15-20 min. Låt svalna och NJUT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!