Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKINBOOSTER

Hej på er älsklingar! Alltså föråt för radiotystnad i fredags men jag sov nästan ingenting på natten så låg och sov nästan hela dagen. Dålig sömn i kombination med kaosiga hormoner är ingen bra kombo haha. Nu har jag dock vilat upp mig hela helgen så är redo för en ny vecka imorgon.

Jag gjorde en Restylane skinboooster med nål på Strureplanskliniken i förra veckan och vi spelade in en liten film så ni kan få se hur det kan gå till. Klippet med nålen är väldigt kort men vill ändå varna er som är känsliga. Man kan ju göra många små stick men även göra som vi gjorde den här gången med ett endaste litet ingångshål där man för in en trubbig kanyl som inte känns någonting. En väldigt snabb, lätt och smärtfri behandling som ger så fina resultat för hudens lyster och fuktighetsnivå – ni kan höra Pyra förklara mer i filmen.

Om ni har några fler frågor gällande den här behandlingen så är det bara att ställa dom i kommentarsfältet!

Hela september har Stureplanskliniken ett erbjudande där man får 3ml skinbooster och betala för 2ml. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur är resultatet av skinbooster med nål jämfört med infuzion skinbooster?

  Åsa 2018-09-04 21:49:24
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Hej Åsa, skinbooster med nål håller lite längre(runt 12 mån) och kommer djupare ner – den är framför jättebra om man har specifika områden man vill behandla – begränsningen är att man kan inte kan behandla under ögonen. Infuzion Skinbooster håller inte riktigt lika länge (ca 6 mån)men ger en väldigt fin och jämn effekt över hela ansiktet – här kan man även arbeta under ögonen. Jag skulle säga att dom är väldigt bra att kombinera om man har möjlighet till det – då de ena tillför fukt och subtil volym underifrån och den andra jobbar mer från utsidan och ger en slät och fin hud. Var det en förståelig förklaring?:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-09-05 13:39:50
   Svara
 • Kul med en film från behandlingen! Jag står och väljer mellan skinboostern o dermapen. Hur skiljer de sig åt tycker du? Resultatmässigt menar jag. Tack för en bra blogg! /E

  Eva 2018-09-02 15:23:56
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej Eva! Vad roligt att du tycker det:) Det är två helt olika behandlingar – skinboostern jobbar främst på att tillsätta fukt och en subtil volym på en djupare nivå medan dermapen jobbar mer ytligt på hudens struktur och kvalitet. Båda jättebra behandlingar, som framför allt är toppen att kombinera. Så det beror lite på vilka resultat du är ute efter:) kram S

   Susanne Barnekow 2018-09-03 13:47:36
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!