Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN PALETTE

Nu är den här video på engelska men jag tänkte det kunde vara kul att dela den här och se om ni gillar det här sättet att visa upp produkter och tips på? I såna fall kan jag ju göra dem lite mer avancerade och på svenska. Men tänkte bara kolla om ni tycker att kvaliteten är ok när man filmar med mobilen så här? För då gör jag fler:)

Produkten är i alla fall en riktig favorit och har blivit så sliten att den tappat locket haha. Jag gillar ju verkligen att multi-använda och även fast den här paletten är för ögonen så använder jag den även som rouge, contouring och highlighter. Det funkar ju verkligen när skuggorna är lite större så man kan svepa en lite större borste i dem.

Paletten kommer från Pixi och kostar 339kr men det ingår även en duo-eyeliner i kitet – finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!