Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUGGABLE LIPCOLOR

Oooh vilka härliga läppsift som M.A.C lanserat nyligen – med det inbjudande namnet Huggable Lipcolor. Dom är riktigt krämiga och har mycket pigment och som ni ser får läpparna en väldigt fin glans. Det som är extra härligt är att dom smakar och doftar gott, plus att dom känns kylande på läpparna. Mums! Och färgen sitter faktiskt ovanligt länge för att vara så krämigt i textur. Ni ser tre olika färger på mig – den rosa heter Nicer Than Nice, den röda heter Crazy Lush och den bruna, som även är min favvis, heter So Swell.

Dom kostar 210kr och fins bland annat att köpa på Kicks.se. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!