Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Ja, då var det ny vecka igen och jag är så full av energi – det blir så när jag tagit det lugnt på helgen, tränat och ätit (relativt)bra. Är så osugen på att festa för jag är liksom lite hög på att må så här bra och blir för trött alldeles för länge efter en festkväll. Någon som känner igen sig? 🙂

Det är ju modevecka den här veckan plus att jag har en massa jobb, så får se hur mycket och om jag hinner gå på något – så det får ni uppdatering senare. Ska nämligen in på kontoret imorgon där jag de flesta inbjudningarna.

Jag lyfter som vanligt det som är lite extra kul så ni inte får en massa tråkig info som typ, tvätta, handla mat, skriva och lämnain copyjobb etc..

imorgon ska jag alltså sitta på redaktionen hela dagen – på kvällen tror jag att jag ska köra ett bikrampass på Yogastyrka. Gjorde mitt första på ungefär 4 månader i förra veckan och det var så galet skönt. Ska få in rutin på det igen!

onsdag ska jag träna Bionic, torsdag har jag ett par möten inbokade och sen hoppas jag att jag hinner förbi Emma S after-work där hon ska presentera sin nya anti-age linje.

Fredag ska jag till Stureplanskliniken och göra en Skinboosterbehandling – känner att jag förlorat så mycket fukt och volym på senaste som jag vill bygga upp från insidan. Sen ska jag på en jobblunch på Diplomat och förhoppningsvis fixa mina naglar hos Rossana på Bangs.

Även den här helgen blir faktiskt lugn då jag har två festhelger inbokade därefter. Teatergrillens kräftskiva och inflyttings-/födelsedagsfest hos min bästis Ida Sofia.

Ja det var väl allt tror jag…:)

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!