Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY HONEY MASK

Den här masken är mäkta uppskattad av mina beautykollegor – jag tycker jag ser den i var och vartannat inlägg på Instagram. Och nu blev det äntligen min tur att testa den!

Den heter Happy Honey Mask och kommer från svenska Sjö Skin. Det som är så härligt är att den endast består av 6 naturliga ingredienser där värmländsk RAW honung och kinesisk, ekologisk Coix seed(pärlkorn på svenska tror jag) får spela huvudrollerna.

Maskens claims är:
detoxa och rena
* ljusa upp och exfoliera
lugna och minska rodnad
* skydda mot fria radikaler
* minska pigmenteringar
* stimulera collagen- och cellregeneration.

En riktigt multi-tasker med andra ord!

Den doftar nästintill ingenting, tycker jag kan känna en hint av havre.

Happy Honey mask innehåller små korn och är väldigt krämig i konsistensen och jag älskar den smarta appliceringsborsten som kommer med när man köper masken. Sen blir den varm när man applicerar vilket är lite häftigt! Trots att den är väldigt krämig är den relativt lätt och snabb att tvätta bort.

Resultatet – är en återfuktad, mjuk och lugn hud. Det blir ingen WOW-effekt utan jag skulle upplever den mer som riktigt vårdande och njutbar. Som att krypa ner i soffan med ett fluffigt täcke och en kopp te på en iskall höstdag.

Den kostar 42£(vet inte om jag gått in på fel sida eller om det bara visas i den valutan).

Har ni sett den här eller kanske till och med testat? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alskar den har masken! Min hy blev valdigt len och fin efterat.. Ska ge den nagra ganger till innan jag skriver en review 🙂

    Noelle 2018-08-30 14:50:20 http://bynoelle.co.uk
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!