Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LITE FRÄSCHARE

Igår var jag på Bangerhead hos bästa Emma och fick en liten uppfräschning av håret. Det var verkligen behövligt efter sommaren, även fast jag känner att mitt hår är väldigt hälsosamt och fint just nu! Emma gjorde en Ph-Bonder inpackning, flyttade upp mina extensions från Richy Hair(ska berätta mer om hur jag upplevt dom i ett separat inlägg) och klippte av slitna toppar. Nu känns det så himla fint! Jag brukar ju gilla mitt hår lite kallare annars men börjar gilla mina naturliga, varma toner – det är ju uppenbarligen så mitt hår vill vara så då kanske det får vara sig själv ett tag. Tills jag känner att jag vill förnya mig, vilket säkert inte kommer dröja så länge haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!