Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NK PRE-GALAMIDDAG

Wow vilken otroligt fin middag jag var på igår. Vi var bara ett 20-tal personer och kvällen inleddes med drinkar på NKs tak – som normalt bara används till personalen. Jag tror det var världens godaste drink som serverades, med äppelmust, lime och sockerlag. Efter drinken vandrade vi ner till ljusgården där det var så fint uppdukat för oss – maten stod Frantzén för och han hade komponerat en ljuvligt god trerätters middag.

Emilia, som var kvällens värdinna, hade bjudit in Victor Langer som är en helt otroligt duktig doftexpert! Jag ska definitivt göra en intervju med honom framöver som jag ska dela här också.

Jag hade så himla trevlig och det var så mysigt att jag fick sitta och umgås med mina fina vänner! Nedan hittar ni en massa bilder från kvällen.

Puss så länge!

x

Förrätten


Här berättar Victor om vilken doft Emilia borde ha. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!