Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN KÄRLEK TILL K-CEUTIC

Jag har ju tipsat om en reparerande och lugnade kräm den här veckan redan men tänkte att det får bli som veckans tema, för här kommer nämligen en till. Som jag skrivit om tidigare också men den ska få ett helt eget inlägg dedikerat till sig då den verkligen förtjänar det! Jag är INTE ensam om att älska den här krämen, den har väldigt många supporters välden över.

K Ceutic är rik på aktiva ingredienser som reparerar, fuktar, lugnar och skyddar huden. Innehåller även solskydd med SPF50. Den hjälper till att påskynda återhämtningen efter laser, hudpeeling eller estetiska behandlingar vilket den är galet bra till – den har ju även en färg som gör att röda pigment suddas ut och hudtonen blir jämnare. Annars brukar jag ha den på nätterna då den är lite fet för att ha på dagen

Några av ingredienserna är…

K Complex har en lugnande verkan och återställer hudytans mikrocirkulation vilket reducerar erytem och ödem, eliminerar röda fläckar och hudirritation.

Regenererande komplex innehållande glycoprotein, hyaluronsyra och silanol som hjälper till att återställa överhuden och främjar hudens regeneration. Glykoprotein främjar tillväxten av keratinocyter och sammanhållning av fibroblaster och ger samtidigt en regenerativ effekt på huden.

Fuktgivande komplex, som innehåller 5% sheasmör och glycerin som skapar en monomolekylär skyddsbarriär som bibehåller optimal återfuktning för att uppnå perfekt hudreparation.

Skyddande komplex innehåller en mycket hög solskyddsfaktor (SPF50) med både UVA och UVB filter, sojaliposomflavonoider som bekämpar pigmentering.

Det enda som är negativt är att den tar slut för fort haha, jag håller just nu på att arbeta med några små prover som ni kan se på bilden nedan. När jag var på Stureplanskliniken senast hade dom K-Ceutic i en stor pumpflaska. DEN hörnni, den hade jag velat ha.

Har ni testat och gillar ni den lika mycket som jag? 

Den kostar 519 kr och finns bland annat att köpa här. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!