Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&Ms NYA DOFTSORTIMENT

Hurra till H&Ms nya doftsortiment! Den nya parfymkollektionen består av 25 dofter som är indelade i tre olika grupper – från enkla dofter med en not till mer nyanserade parfymer. Det är ett av världens ledande parfymhus som tagit fram dofterna, Givaudan, så man kan kanske ändå förvänta sig något lite mer spännande än en annan doft i samma prisklass. Jag tycker flaskorna är vrålsöta eller vad tycker ni?

Parfymkollektionen är indelad i tre doftgrupper:

The singles består av tio olika dofter som alla är koncentrerade kring en enda doftnot som vanilj, choklad eller yuzu.

The Reveries kommer finnas både som Eau de Toilette och body mist, och är tio olika dofter med noter som förmedlar en särskild känsla med namn som Freewheeling, Sparks Will Fly och Above the Clouds.
The Essences är fem olika parfymer som är mer nyanserade och komplexa. De är skapade med en huvudingrediens av finaste kvalitet, som sandelträ, patchouli eller ros och finns i både Eau de Parfum och som parfymolja i smidig resestorlek.

Jag har kärat ner mig i T-Shirt som är en enkel, lätt och fräsch doft, kanske man kan gissa sig till med ett namn som t-shirt? haha  Doftar typ nyduschat tycker jag. Sen gillar jag att den finns i en så liten flaska som man kan slänga med i väskan. Ja, jag vet att jag är lite sjuk med min besatthet av miniprodukter haha.

Priserna ligger mellan 50-250kr och dom finns att köpa i butik nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!