Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY

Hej fina ni! Hur kan dagarna gå så satans fort? Jag har haft lite bök med mina små vovvar för dom har varit och är fortfarande dåliga i magen. Men skulle kunna tro att det inte borde spela så stor roll men det är allt från bajs inomhus till tidiga väckningar för att behöva gå ut och…ja ni vet vad haha. Plus att jag måste ge dom annan mat som kräver tillagning – kokt kyckling och risavkok. Nu måste jag gå upp till hundaffären och köpa nytt foder också.

Som ni vet var jag på Mildh PR och deras Grab n Run idag och fick med mig så fina saker. Jackpoten var nog den här kappan som ni ser på min lilla video nedan. Hur fin?! Den kommer från Newhouse. Äskar modellen med de sluttande axlarna och de fina knapparna i brunt trä. Eller vad tycker ni? 🙂

Har ni nåt specifikt ni vill att jag ska skriva om förresten? En frågestund kanske? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che