Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY

Hej fina ni! Hur kan dagarna gå så satans fort? Jag har haft lite bök med mina små vovvar för dom har varit och är fortfarande dåliga i magen. Men skulle kunna tro att det inte borde spela så stor roll men det är allt från bajs inomhus till tidiga väckningar för att behöva gå ut och…ja ni vet vad haha. Plus att jag måste ge dom annan mat som kräver tillagning – kokt kyckling och risavkok. Nu måste jag gå upp till hundaffären och köpa nytt foder också.

Som ni vet var jag på Mildh PR och deras Grab n Run idag och fick med mig så fina saker. Jackpoten var nog den här kappan som ni ser på min lilla video nedan. Hur fin?! Den kommer från Newhouse. Äskar modellen med de sluttande axlarna och de fina knapparna i brunt trä. Eller vad tycker ni? 🙂

Har ni nåt specifikt ni vill att jag ska skriva om förresten? En frågestund kanske? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!