Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SIGNATURE BROW PENCIL

Den här pennan fanns med bland Sephoras höstnyheter och det har verkligen blivit en ny favorit. Det är nämligen en riktigt bra brynpenna vid namn Signature Brow Pencil och den kommer från märket Kat Von D. Själva pennan är ellipsformad vilket innebär att när du målar med den smala sidan så kan du få fram riktigt smala streck och när du använder den platta sidan så är det lätt att skugga fram färgen. Ni ser formen och hur de olika resultaten blir på bilderna nedan!

Den är lätt att vrida in och ut och i andra änden finns en praktisk borste. Det som är bäst är nog egentligen kvaliteten på själva pennan, den smular inte ett smack och är enligt mig perfekt i konsistensen! Färgen jag använder heter Light Brown, den kostar 200 kr och finns att köpa här(klick!). 

Ett litet tips bara:) x

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!