NEW WEEK

Hej älskade ni! Hoppas ni haft en underbar helg – jag har haft det fantastiskt mysigt! I fredags var jag och Teddy på bio sen gick vi hem och beställde mat och hade mys med regnet smattrande utanför. I lördags åt vi frukost på Broms och sen gick vi två promenader med hundarna och igår tog vi det jättelugnt och jag tog till och med en liten tupplur på eftermiddagen(tröttare människa får man leta efter haha).

Nu är jag så pepp på den här veckan – jag har suttit hela förmiddagen med en massa andra jobbgrejer men nu ska jag äntligen ta tag i bloggen – har så mycket roliga nyheter och inläggsidéer!

Tänkte dra min vecka lite snabbt också, mitt schema ändras ju dock väldigt snabbt så det kan komma till lite grejer men det får ni ju alltid veta!:)

Ikväll har jag bokat in ett Bikrampass på Yogastyrka – är lite nervös för hur det ska gå när jag tagit sommaruppehåll men har saknat det så mycket!

Imorgon sitter jag på redaktionen hela dagen och har så mycket material att fixa med till lämningen.

Onsdag ska jag på Grab n’ Run på Mildh PR med mina kollegor och på kvällen ska jag på NK galans middag.

Torsdag har jag en dedikerad jobbdag där jag ska sitta och beta av en massa saker som hamnat på efterkälken. Plus att jag ska träffa en vän på kvällen!

Fredag
ser ut ungefär som torsdagen förutom att jag har en jobb- och kompisdejt inbokad.


Hur snygg är inte vårt senaste nummer av Plaza Kvinna? Älskar färgerna! Det är ovanligt tjockt och innehåller så mycket härlig höstinspiration. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!