MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM

Jag är ju ett stort fan av Koreanska märket Klairs och här kommer ett litet tips på en underbart lugnande kräm som heter Midnight Blue Calming Cream. Jag tycker alla borde ha en lugnande och reparerande kräm i sitt badrumsskåp, om man inte använder den dagligen så är det bra för de tillfällen som huden strejkar.

Jag vaknade upp med flera utslag i ansiktet häromdagen, jag tror att det berodde på att jag ätit något annorlunda men det kan också varit att jag testat lite för många masker. Jag smorde på den här krämen på kvällen och när jag vaknade upp dagen därpå var allt borta – så den fungerar verkligen på mig!

Den verkar genom att skydda huden, förnya hudceller samt lindra och lugna extremt irriterad och stressad hud. Krämen lägger sig som ett tunt, skyddande skikt över huden.

Vad innehåller den då? 

Nedan ser ni två av hjälteingredienserna!

Guajazulen – en växtbaserad komponent som utvinns ur kamomillolja, verkar lugnande och reparerande, bygger upp skadad hud och ger lindring. Det är även den som ger krämen dess naturligt blå färg.

Centella asiatica – underlättar cellförnyelse samt förhindrar ärrbildning och hyperpigmentering.

Vem passar den för? Den är perfekt för fet, acnedrabbad- och känsliga hudtyper och är även kalasbra för använda på solbränd hud, efter rakning eller estetiska behandlingar. Alltså för alla som känner ett behov av att regelbundet eller periodvis lugna huden.

Övrigt – det är en liten burk men krämen är väldigt koncentrerad och om man inte behöver ha den i hela ansiktet fungerar den även väldigt bra att använda som en punktbehandling på särskilda områden.

Den kostar 359kr och finns bland annat att köpa på GlowiD.se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!