Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATURAL WAVES

Det här är ju inte direkt ett nytt hårtips men tänkte ändå dela med mig av det då det blir så otroligt fint! Till att börja med krävs det att man har lite längd på håret för att få till det på bästa sätt. Man kan också dela upp håret i två eller fler delar om man inte har så långt.

Det handlar i alla fall om att skapa naturliga vågor utan att använda locktång eller värmespolar. Nu har jag ju lite självfall i mitt hår vilket kan göra det lite enklare att få till men det ska fungera med andra hårtyper också!

Hur gör man då?

– Jo, du börjar med att tvätta håret, därefter applicerar du så klart värmeskydd och kanske något serum eller olja. För att få extra bra stadga så kan man även tillsätta en stylingcreme eller -mousse. 

– Därefter fönar du ut håret, trixet är att inte föna det helt torrt utan låt det vara något fuktigt, framför allt i längderna. Borsta sedan igenom håret och böj huvudet upp och ner så att allt hår hänger ner. Det är extra bra om håret fortfarande är lite varmt efter föningen för att få mer hållbara lockar.

– Där tar du ett stadigt tag om håret som om du skulle göra en tight top-knot.

– Sen börjar du snurra, och gör det från bottnen så att det blir tight. Snurra sedan håret heeela vägen ut – det blir inte i närheten lika fint om du bara drar runt det.

Fäst det sedan med en lös snodd så att det får andas lite och får en chans att torka helt. Ha det så länge som möjligt. Jag hade min under endast 20 minuter igår kväll och vaknade upp med helt perfekta vågor imorse så det fungerar verkligen. 

Någon annan som brukar göra det här?!:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!