Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST; VATTENFASTA MASCAROR

God morgon babes! Idag sitter jag på redaktionen, det blev två dagar den här veckan för att ta igen en dag när jag var på semester. Har så klart förberett inlägg till er så ni har något att läsa idag också:)

Jag är inte ett superfan av vattenfasta mascaror egentligen men det kan faktiskt vara riktigt skönt ibland – när man vet att man kommer svettas en del eller bara under dagar som det är regnigt eller fuktigt ute. Jag har testat 3 olika varianter, Body Shops bidrag är faktiskt helt ny vilket är lite extra skoj.

Som vanligt kan ni läsa min utvärdering nedan!

No7, Stay Perfect Mascara, 179 kr. Betyg: 3,5 / 5
Den smala gummiborsten gör det enkelt att komma åt även de minsta fransarna och den lätta formulan ger bra svärta och längd – separationen kunde dock vara något bättre. Sitter bra men börjar smula något när man kör ett hårdare vattentest. Bra när inte påfrestningarna blir för stora.

Too Faced, Better Than Sex Mascara Waterproof , 230 kr. Betyg: 4 / 5
En stor kurvad borste som fördelar produkten jämnt och fint över fransarna. Ger rejäl separation och volym, en riktig WOW-effekt. Sitter som berget och det krävs en bra makeuprengöring för att få bort den. Det enda man kan klaga på är formulan, som är något torr och tenderar att ge mikrosmå klumpar.

Body Shop, Lash Sport Waterproof Mascara, 195 kr. Betyg: 3,5 / 5
Borsten på den här mascaran är smal och smidig att jobba med och du bygger snabbt upp en fin effekt. Dock är formulan ovanligt tunn, vilket gör att fransarna lätt klibbar ihop sig. Utöver det sitter den som berget och är lätt att tvätta bort med en bra rengöring.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!